Mooiste voortuin/balkon van Lisse 2014

Mooiste voortuin & balkon wedstrijd

100 euro winnen

In de herfst hebben we 100.000 bloembollen uitgedeeld in het kader van de kleurrijkste voortuin en balkon van Lisse en nu is het tijd om te oogsten. Het voorjaar is begonnen en de kleurrijke bloemen komen ons mooie bloemendorp verrijken met hun prachtige vormen, geuren en uiteraard kleuren. Is jou voortuin of balkom de kleurrijkste van Lisse? Doe dan mee! Er zijn twee cadeaubonnen van Overvecht te winnen t.w.v. 100 euro. 1 voor het mooiste balkon en 1 voor de mooiste voortuin.

Hoe doe je mee?

Maak een foto van je voortuin of balkon op het moment dat je denkt de kleurrijkste voortuin of balkon te hebben. Stuur vervolgens jouw mooiste foto naar info@vvvlisse.nl (lees hier de wedstrijdvoorwaarden).

Bij het versturen van je foto de volgende gegevens meesturen:

Voornaam:

Achternaam:

Straat + huisnummer:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Categorie: Voortuin of balkon

Omschrijving van de foto:

Insturen (naar info@vvvlisse.nl) kan tot vrijdag 25 april 12.00 uur.

Stemmen

De foto’s worden op onze Facebook-pagina (facebook.nl/kleurrijklisse) geplaatst waar gestemd kan worden door een foto te ’liken’. Uit alle inzendingen blijven per categorie (voortuin of balkon) vijf foto’s met de meeste stemmen over.

Jury

De foto’s worden vervolgens beoordeeld door een jury De winnaar wordt eind april persoonlijk op de hoogte gesteld

Met vriendelijke groet,

Beschrijving: logolisse_kleur_bruikbaar-voor-alle-programmasM. (Monique) van der Weijden

Buurtregisseur

Heereweg 254

2160 AE Lisse

Tel: (0252) 43 32 49

E-mail: gemeente@lisse.nl

aanwezig maandag, dinsdag en donderdag tot 14.00 uur

Wilt u op de hoogte blijven van het gemeentenieuws? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief!

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….