Activiteiten & Actueel

Evaluatieavond open tuinen 2011

 

 

 

Evaluatieavond open tuinendag.

 

 

Dinsdag 22 september 2011 hebben we weer de jaarlijkse evaluatieavond gehad van de open tuinendag. Piet Lommerse heeft hiervoor zijn schuur opnieuw beschikbaar gesteld. We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde open tuinendag. Er zijn weer nieuwe ideeën opgedaan voor volgend jaar. Tevens hebben zicht twee nieuwe bestuursleden aangemeld, die ons team willen versterken.

 

De VVV heeft voor ons een routebeschrijving gemaakt, hierop konden bezoekers aangeven welke tuinen zij bezocht hadden en welke tuinen zij de moeite waard vonden. De bezoekers die de routebeschrijving via de mail hebben opgevraagd is, gevraagd hun reactie via de mail kenbaar te maken. Uit de ingezonden reacties, zijn 3 families geselecteerd en uitgenodigd op de evaluatieavond. Ciléne Geerlings van het VVV van Noordwijkerhout, reikte aan de prijswinnaars de prijzen uit.

 

 

Foto prijsuitreiking: van links naar rechts: Ciléne Geerlings, Marian en Martien Disseldorp, Riet Meskers, voorzitter open tuin commissie, Henk en Ilonka Nieman, Piet en Truus Langeveld.Foto 2b: Onder het genot van een kop koffie/thee met zelfgemaakte cake/taart werd teruggekeken op een zeer geslaagde open tuinendag 2011.

 

 

FOTO 2b.
*
meer

 

 

 

11
Sep
TOMATENOOGST
08
Sep
Zomerijver