Paasworkshop

De vereniging Groei&Bloei afd. Lisse en omgeving organiseert weer een Paasworkshop. Deze wordt gehouden op donderdag 25 maart in het Kerkelijk Centrum "de Hoeksteen " Karel Doormanplein 2 in Hillegom, aanvang 20.00 uur. Deze workshop wordt gegeven door Annemarijn Bleichrodt uit Rijnsburg. Ze is erg creatief. Onder haar enthousiaste en deskundige leiding worden ongetwijfeld weer prachtige paasstukken gemaakt.

Je hoeft die avond alleen een mesje en een draadtangetje mee te nemen. Voor al het materiaal wordt gezorgd. De kosten zijn € 17,50 voor de leden en € 22,50 voor de niet-leden van Groei&Bloei.

Heb je interesse, geef je dan op bij Nel van der Linden, telefoon 0252 519197. Opgeven kan tot en met 20 maart.