Plantenruilbeurs

De vereniging Groei&Bloei organiseerde weer een plantenruilbeurs in samenwerking met de vrijwilligers van de Heemtuin.

Op zaterdagochtend 3 oktober a.s. was u van harte welkom met uw plantjes in de Heemtuin van Lisse. Hier kon u op zoek naar die ene plant, waar u zo lang al naar op zoek was of wie weet bent u een verrassende plant tegengekomen, die uitstekend net op dat ene plekje in de tuin past. Kortom een hele leuke ochtend om even lekker te snuffelen en op een goedkope manier aan leuke, verrassende planten te komen. Natuurlijk was het ook leuk om iemand anders blij te maken met uw plantjes. U kon om 10.30 uur langskomen. De toegang was gratis. Ook niet-leden waren van harte welkom, mits zij tenminste een paar planten meenamen om te ruilen.

De Heemtuin was ook te bezichtigen en het was zeker de moeite waard om uw fotocamera mee te nemen.