Activiteiten & Actueel

Terugblik opentuindag

Hebt u ook zo genoten van de tuinen dichtbij huis? Normaal loopt/fiets u erlangs en nu mag u naar binnen.’s Morgens vroeg beloofde het al een mooie dag te worden, zonnig, geen strandweer en weinig wind. Als het weer goed is, voelt dit als een extra beloning voor het werk. Wijzelf zijn avonden druk in de weer geweest om de tuin er gezellig uit te laten zien.Van de VVV hadden we al vernomen dat het storm was gelopen met de routebeschrijvingen. Via de mail zijn er vele routebeschrijvingen aangevraagd en verstuurd. De laatste mailaanvragen kwamen zondagmiddag nog laat binnen. Door het grote aantal bezoekers was het helaas niet meer mogelijk om de laatste routebeschrijvingen te mailen.Zondagochtend, de laatste ronde door de tuin en dan met een gezonde spanning wachten op de eerste bezoekers. Even voor 11.00 kwamen de eerste bezoekers aarzelend in de tuin. U bent toch wel open? Ja hoor, kom verder. Daarna kwamen de hele dag door groepjes mensen aangefietst, waardoor het gezellig druk was. Tuinervaringen werden uitgewisseld, een praatje hier, een praatje daar. Zelf vindt je je eigen tuin heel gewoon. Door de ogen van een ander, ga je je vertrouwde tuin weer met andere ogen zien.

  

Vele bezoekers vonden het prettig bij binnenkomst de tuineigenaar een hand te geven of te bedanken bij het afscheid. Als tuineigenaar waren wij dit jaar niet goed herkenbaar. Wij zullen deze opmerking oppakken en ons volgend jaar herkenbaar presenteren.Wij, als open tuinencommissie, kunnen terugkijken op een zeer geslaagde open tuinendag. Wij hadden dit jaar ook nieuwe tuinen met de bedoeling de vaste bezoekers een gevarieerd aanbod te bieden.

Wij vonden het leuk dat u genoten heeft van deze dag. Wij hebben ook genoten van uw belangstelling. Want laten wij eerlijk zijn, zonder u was deze dag niet geslaagd.De volgende open tuinendag is zondag 27 juni 2010. Wij zien u graag weer terug.

 

Namens de “open tuincommissie” Yvonne van der Zanden.

 

Dank

Graag willen wij de open tuincommissie heel hartelijk bedanken voor al het werk wat zij verzet hebben. Deze dag was een enorm succes met zo’n 700 bezoekers!

 

Het bestuur.

 

meer
>
23
Jul
Tuin en Vrede (2) - Blik op de Tuin no. 911
23
Jul
Tuin en Vrede - Blik op de Tuin no. 910