De tuinclub van afdeling Lisse

De leden van de tuinclub bijeen (foto: de tuinclub)

Onze tuinclub is ontstaan eind 1999 en bestaat uit een groep enthousiaste tuiniers (m/v), die elkaar regelmatig ontmoeten. Tweemaal per jaar maken we een programma voor de zomer en winter.

In de winter komen we 1x per maand bijeen in de huiskamer van een deelnemer. We bespreken dan onderwerpen die raakvlakken hebben met onze hobby. Soms hebben we daarbij iemand van buitenaf om een onderwerp te behandelen. Het is altijd prettig te spreken over wat je tegenkomt bij het tuinwerk: ervaringen uitwisselen stimuleert.

Zomers zijn we meer bezig met het bezoeken van elkaars tuinen. Ook maken we excursies en kijken in tuincentra. Het uitwisselen van stekjes of zaden gebeurt regelmatig.

Momenteel komen we overdag bij elkaar, meestal op woensdagmiddag. We proberen excursies of wandelingen te vermelden in het maandelijkse convo om ook niet-leden en geïnteresseerden gelegenheid te geven mee te gaan. Vanwege onze bijeenkomsten in huiskamerverband willen wij het ledental houden op ± 15 personen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Janke Hornsveld, tel. 515686.

Namens de tuinclub: Janke Hornsveld.

Dubbele narcis
herinrichting tuin achter