Bollenstreek

Oude Weerlaan 55 of Julianlaan 6
Hillegom of Sassenheim

Paasworkshop

We gaan weer creatief aan de gang met mos, bloembollen, takken, eieren en andere natuurlijke materialen om zo een pracht tafelstuk te creëren voor in uw huis of op de tuintafel. Gezellig met elkaar de handen uit de mouwen steken, koffie/thee erbij en na afloop met een eigengemaakt pronkstuk naar huis, wie wilt dit nu niet!!

We gaan aan de slag op 27 maart:13.30 uur bij de fam, Keijzers, Oude weerlaan 55 Hillegom en 19.30 uur in de Julianakerk, Julianalaan 6 Sassenheim.

Attentie/let op!! We gaan vooruit betalen.

Aanmelden en betalen uiterlijk 17 maart. Leden van Groei & Bloei, betalen € 25,-  op rekening NL30 RABO 0328147508 t.n.v.  Kon. Mij. Tuinbouw en Plantkunde met vermelding najaar workshop 27 maart. Niet leden betalen € 30,-.  Zo weten wij op wie we kunnen rekenen en bent u verzekert van een plekje.

In dit bedrag is al het materiaal inbegrepen. Ook de koffie en de thee. Wel vragen we of u zelf een mesje, draadtang en snoeischaar mee wilt brengen Wilt u ook een mooi stuk maken, stuur dan een mailtje naar penn.groei.bloei.lisse(at)kpnmail.nl of bel 0638988445. Als het bedrag op de rekening staat is je plek verzekerd.

Nel van der Linden.