Bollenstreek

Middenweg 7
Lisse ( poelpolder)

Kerstworkshop 2019.

Dinsdag 17 december organiseren we een kerstworkshop onder leiding van Jolande Rusman.

De locatie is Middenweg 7 in Lisse. (Poelpolder).

We beginnen om 20.00 uur. We vragen ieder om 19.45 aanwezig te zijn voor een kopje koffie of thee.

We maken een mooi tafelstuk met als basis een diversiteit van vers kerstgroen, als blikvanger een reuze sparappel en natuurlijk zullen ook de lichtjes/het kaarslicht niet ontbreken. Het stuk kan naar ieders smaak afgewerkt worden met onder ander lint, dennenappels, glitters en kerstballen zodat ieder met een persoonlijk stuk naar huis gaat. Een prachtig stuk dat gegarandeerd de verdere maand december een mooie plek in uw interieur verdient.

De kosten zijn € 25,- voor de leden en € 30,- voor de niet leden.

Opgeven kan tot 10 december op telefoon 0638988445 of email: penn.groei.bloei.lisse@kpnmail.nl. Er kunnen een beperkt aantal personen in de schuur, dus weer er snel bij want vol is vol.

Nel van der Linden