Bollenstreek

Indoorvolkstuin Ruinsburg

Afdeling:

Bollenstreek

Datum:

19-06-2023


Kosten:

Gratis

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Indoorvolkstuin Rijnsburg

Rijnsburg

Excursie Indoorvolkstuin Rijnsburg.

Moestuinieren is hip, “in”, maar zeer zeker super leuk om te doen. Toepasbaar in bloembakken op het balkon bijvoorbeeld tomaten en aardbeien, tussen de bloemen en planten in de siertuin en op een apart stukje grond, de volkstuin. Wat is er leuker en lekkerder om je eigen groente, fruit en kruiden te telen. Gezond en zeer smakelijk om te eten en gezond voor lijf en leden om met de handen in de grond bezig te zijn en de mooiste producten zelf te kweken. Zeg nu zelf…..een ieniemienie zaadje in de grond stoppen, er goed voor zorgen en beloond worden met iets smakelijks, kleurrijks, geurends…..    wie wilt dit nu niet.

Tuinieren wordt over het algemeen buiten gedaan, zon, wind en regen, alle elementen trotserend, de tuinder maar zeker ook de gewassen. Wat gebeurd er als dit niet het geval is???? Wat gebeurd er met de groente, fruit, kruiden als deze niet blootgesteld worden aan de bovengenoemde elementen???  In Rijnsburg weten ze het antwoord. Hier moestuinieren ze binnen. In een origineel kassencomplex oefenen ruim honderd enthousiastelingen hun hobby uit en telen ze de heerlijkste producten. Hoe ze dit doen gaan we maandagmiddag 19 juni bekijken. (aanvang 14.00 uur)

Wilt u mee dit avontuur beleven meld u zich dan aan bij info(at)bollenstreek.groei.nl uiterlijk 10 juni. er kunnen maximaal 20 mensen