Bollenstreek

Westeinde 60b
Noordwijkerhout

Excursie “Bol op pot”.

Het vroege voorjaar is ook de tijd van bloembollen op pot. Zo kunnen we al midden in de winter genieten van al het moois dat in het voorjaar komen gaat, maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk?? Hoe komt het dat wij zo vroeg in het jaar al volop kunnen e mogen genieten van alles wat groeit en bloeit? Weliswaar binnen in onze huiskamers….maar toch!

Maandag 6 februari gaan we zien wat er komt kijken bij het kweken van bloembollen op pot. We gaan hiervoor op bezoek bij Flowerboost, een zeer gepassioneerd kweker van bloembollen op pot in de Bollenstreek. Het enthousiaste team zal laten zien hoe ze de potten klaar maken voor de verkoop. Tegelijk kunnen we daar hopelijk al de eerste bloeiende bloembollen van het jaar zien!

Maandag 6 februari 13:30 bij Flowerboost: Westeinde 60B 2211 XN. Noordwijkerhout. Uiterlijk 1 februari aanmelden via info(at)bollenstreek.groei.nl                 kosten leden € 5.00, kosten niet leden € 7.50